Go to Top

El Telèfon de l’Esperança a Els Matins – TV3

“El Telèfon de l’Esperança, un recurs per a les persones angoixades”. Programa Els Matins a TV3 – 17 de març 2014

El 2013, el Telèfon de l’Esperança va rebre unes 20.000 trucades, un 14% més que l’any anterior i la xifra més alta en els seus 45 anys d’història. Les raons semblen òbvies: la crisi i l’augment de persones que tenen angoixa. Hem volgut saber qui hi ha a l’altra banda del telèfon per escoltar i assistir la gent que truca, i com fan la feina. Maria Rosa Buxarrais, presidenta del Patronat Telèfon de l’Esperança, i Héctor Garcia, voluntari, ens ho han explicat…

Veure el vídeo al web de TV3

Veure més vídeos del Telèfon de l’Esperança

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *