Go to Top

ESPERANÇA, A l’altra banda del fil

Us presentem el vídeo que un grup d’alumnes de 4t curs del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) ha fet sobre la nostra app Esperança.cat i el servei del Telèfon de l’Esperança com a treball de l’assignatura Ètica de la comunicació.

Aquest vídeo ha estat resultat de la participació de la Fundació Ajuda i Esperança en el projecte “Mirades. Veure i viure el voluntariat” de la Federació Catalana de Voluntariat Social, un projecte d’Aprenentatge Servei perquè els joves adquireixin coneixements sobre el compromís social i l’ús de les Tecnologies d’Informació, Aprenentatge i Participació.

Estem molt contents i agraïts amb aquesta experiència. Esperem que us agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *