Go to Top

Premis de Civisme

Amb molt de goig us comuniquem que la Fundació Ajuda i Esperança ha estat premiada amb el Premi de Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil en la seva edició de 2017.

Aquest premi reconeix persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i la trajectòria de servei al país. El jurat ha valorat la trajectòria de 30 anys oferint suport i acompanyament telefònic de forma ininterrompuda a través del Telèfon de l’Esperança.

Els premis van ser lliurats ahir en acte institucional al Palau de Pedralbes i els atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Us fem partícips de la nostra alegria i satisfacció. Aquest premi suposa per a nosaltres el reconeixement a moltes persones voluntàries que, de forma solidària i altruista, han fet i fan possible aquest servei d’atenció telefònica puntual i immediata, així com de tot el patronat de la fundació, direcció i equip tècnic. A tots ells, el nostre més sincer agraïment.

També dediquem el premi a totes aquelles persones, empreses, fundacions, institucions i organismes públics que amb la seva ajuda econòmica fan viable la continuïtat del servei.

Però volem donar les gràcies a tantes i tantes persones que al llarg d’aquests 30 anys han confiat en el nostre servei, compartint amb nosaltres el més íntim, vivències, emocions i circumstàncies, sempre dintre d’un marc de total anonimat i confidencialitat. Elles són la nostra raó de ser i seguirem treballant perquè quan ho necessitin sempre trobin algú que les escolti des del cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *