Go to Top

Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)

Benvolguts/des amics i amigues:

Des del 25 de maig ha entrat en vigor el Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD), que ens ofereix un major control sobre el tractament de les nostres dades personals, així com una major facilitat a l’hora de consultar-les, modificar-les o sol·licitar-ne la cancel·lació. Aquest reglament ens garanteix a tots i totes més seguretat i transparència.

D’acord amb aquesta normativa, us informem que a la Fundació Ajuda i Esperança hem actualitzat la nostra política de privacitat. Podeu consultar qualsevol informació addicional sobre la protecció de dades clicant aquí.

Però si per la raó que fos no volguéssiu seguir tenint notícies nostres, envieu correu electrònic a administració@telefonoesperanza.com amb les vostres dades i procedirem a cursar la vostra baixa.
Sigui com sigui, compteu amb nosaltres per a qualsevol cosa en què us puguem ser d’ajuda.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *