Go to Top

“Una veu amiga”, juliol 2018

Benvolguts amics i amigues:

Com cada semestre, tenim el plaer de poder contactar amb vosaltres i compartir allò que ha estat més significatiu en aquests darrers mesos. D’aquesta manera podem fer-vos un retorn de tot allò que hem pogut portar a terme gràcies al suport de moltes persones que, d’una forma o altra, contribueixen a fer possible la nostra missió.

I això ho fem a través de la nostra revista “Una veu amiga” que acabem de publicar en aquest web. En ella trobareu articles d’interès que reflexionen en aquesta ocasió sobre la cura de les persones i el seu benestar, un resum de les dades estadístiques de les trucades ateses al llarg del 2017, així com les notícies més destacades  i la nostra app Esperança.cat.

Clicant aquí anireu directament a la revista. Esperem que sigui del vostre interès.

Recordeu que en aquests mesos estiuencs seguirem vetllant perquè al 93 414 48 48 tothom que ho necessiti sempre hi trobi algú.

Us desitgem a tots i a totes un bon estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *