Go to Top

Suma’t a l’equip del Telèfon de l’Esperança!

La tornada de vacances i l’inici d’un nou curs és un fantàstic moment per a iniciar nous reptes i nous projectes. Us convidem a sumar-vos al nostre. Ens espera un curs de treball intens i tota ajuda serà molt benvinguda. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres: incorporant-vos al nostre voluntariat, fent difusió del servei, contribuint econòmicament, oferint altres suports o serveis… Són moltes les oportunitats d’ajudar a la societat a través de la nostra fundació. I si no disposeu de massa temps per a desplaçar-vos, penseu que hi ha moltes coses que es poden fer a distància i que també ens poden ser de gran ajuda.
Animeu-vos i penseu com us agradaria col·laborar i aportar el vostre granet de sorra sumant-vos així al nostre equip. Estarem encantats d’escoltar-vos.  Subscriviu-vos al nostre butlletí i estareu al dia de les nostres notícies i activitats.
Un gran equip per a una gran tasca social. Us hi sumeu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *