Go to Top

GRÀCIES

Avui dia 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat. El Telèfon de l’Esperança vol aprofitar aquesta gran ocasió per donar les gràcies a les 93 dones i als 58 homes que dia rere dia ens regalen el seu temps a canvi de res per tal de fer possible la nostra tasca. Sense els nostres voluntaris/es el Telèfon no seria tal com el coneixem avui.

Maria Teresa de Calcuta va dir: “A vegades sentim que el que fem és tan sols una gota dins el mar, però el mar seria menys si li faltés aquesta gota” i des d’aquí us volem dir, avui més que mai: GRÀCIES per ser la nostra gota.

2 Responses to "GRÀCIES"

 • Arturo Montfort Craver
  9 gener, 2019 - 12:52 pm Reply

  La vostra tasca es de l’ordre de més alts valors humans que puc considerar, Ànims!

  • Neus Calleja
   9 gener, 2019 - 1:06 pm Reply

   Moltes gràcies pel seu comentari. Ens omple de satisfacció la valoració de la nostra tasca i ens dóna forces per a continuar donant atenció a través del Telèfon de l’Esperança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *