Go to Top

Nova incorporació a l’equip gràcies a una subvenció del SOC

Ens complau presentar-vos a la Judit, una periodista que ens acompanya des del mes d’octubre i que restarà amb nosaltres fins al mes de maig. La Judit s’encarregarà de la gestió de les xarxes socials i de la comunicació externa i interna en general.

Aquesta contractació ha estat possible gràcies a la subvenció econòmica que hem rebut de la Unió Europea a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i emmarcada en el programa de Garantia Juvenil.

Sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” la convocatòria d’aquestes subvencions té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació per tal de millorar les seves aptituds i que adquireixen competències a través de les experiències laborals per tal que sigui possible la seva incorporació al mercat de forma estable i duradora en el temps.

La possibilitat de contractar a una periodista gràcies a la subvenció del SOC ens ajudarà a gestionar de forma més eficient la comunicació de la fundació per així poder oferir un servei de més qualitat tant a usuaris com a voluntaris.

2 Responses to "Nova incorporació a l’equip gràcies a una subvenció del SOC"

 • Antonio Robles Ipens
  18 Novembre, 2018 - 5:19 pm Reply

  Quiero haber un curso de crecimiento personal,pero en Sevilla,que es donde vivo.

  • Neus Calleja
   20 Novembre, 2018 - 8:32 am Reply

   Buenos días. Gracias por contactar con nosotros, pero la Fundación Ajuda i Esperança no forma parte de la red de teléfonos de la esperanza que actúan en el resto del territorio español. Tendrá que buscar la información en su cuidad directamente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *