Go to Top

El Telèfon de l’Esperança de Barcelona fa 50 anys!

El servei històric del Telèfon de l’Esperança ha arribat a la impressionant xifra de 50 anys. Mig segle escoltant vivències, acompanyant i fent de la nostra societat un lloc millor.

L’any 1969 de la mà del psicòleg i Mossèn Miquel Àngel Terribas es va atendre la primera trucada del Telèfon de l’Esperança de la ciutat de Barcelona. Durant aquests prolífics 50 anys el món ha canviat, ha evolucionat, ha convulsionat… Però el Telèfon de l’Esperança mai ha apagat la seva activitat.

Tot i el llarg recorregut, el Telèfon de l’Esperança segueix sent un recurs bastant desconegut per a la població. Amb l’aparició de les xarxes socials i l’adhesió del Telèfon a aquestes, s’ha aconseguit arribar a un públic major i any rere any el nombre de trucades augmenta arribant aquest últim any 2018 a gairebé 25.000 trucades ateses.

Gratuït, sense ànim de lucre, 24 hores, anònim i atès per 180 persones que voluntàriament destinen una part del seu temps lliure a escoltar els altres. Depressió, angoixa, suïcidi, soledat, dol, problemes de parella, familiars, violència de gènere… Sigui quin sigui el problema el Telèfon de l’Esperança fa 50 anys que és allà per escoltar-lo i això s’ha de celebrar. Ajuda’ns a fer que més gent se’n beneficiï i pugui complir-ne 50 més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *