Go to Top

Notícies

NOVES INCORPORACIONS

Els voluntaris, com en totes les organitzacions, són el bé més apreciat. Un bé que sovint es­casseja, que és difícil de trobar però imprescindible, ja que són el motor de qualsevol organit­zació. Aquest nou curs, almen­ys una desena de persones han decidit regalar el seu temps desiteressadament al Telèfon de l’Esperança i no podem es­tar-los més agraïts. Amb elles ja són gairebé 190 persones que ens acompanyen dia rere dia i que viuen juntament amb tots els que fem el Telèfon aques­ta preciosa experiència vital. T’atreveixes a provar-ho? Uneix-te a aquesta gran família. Tru­ca al 93 202 02 60 i informa’t!

JORNADES D’INTERCANVIS

Tant el 13 de juliol com el 28 de setembre els voluntaris i les voluntàries del Telèfon varen reunir-se per cele­brar unes jornades de treball conjunt per tal de millo­rar i posar en comú la tas­ca de l’últim any. Aquestes trobades, a banda de ser informatives, ja que en elles es presenten les novetats dels últims mesos, pretenen ser un espai de reunió dels voluntaris on tots i totes ex­posin els seus dubtes, les seves preocupacions, pro­postes i idees. De totes aquestes jornades, des de l’organització del Telèfon, en fem una valora­ció molt positiva i ja s’estan preparant moltes més!

NOU RÉCORD

L’any 2018 vam poder veure com el Telèfon de l’Espe­rança de Barcelona el 31 de desembre del 2018 supera­va la barrera de les 25.000 trucades, assolint la xifra de 25.003 trucades ateses abans de la finalització de l’any. Enguany, les xifres són encara més significatives, ja que a dos mesos de finalitzar l’any ja s’ha superat el record de trucades de l’any passat amb ni més ni menys que 25.465.

NOU LOCAL, NOVES OPORTUNITATS

El Telèfon segueix amb la seva expansió i tant és així, que a partir del mes de desem­bre comptarà també amb un espai exclusiu i nou per a formació. Formacions de tota mena i per a tota classe de públic. Escoles, empreses, particulars… Aquest nou espai, a banda de ser un lloc d’intercanvi de co­neixements, està pensat perquè sigui una sala polivalent amb múltiples funcions que s’adaptaran a les necessitats.

 

#JODONOESPERANÇA

Per a les entitats del tercer sector resulta fonamental poder comptar amb el suport econòmic de particulars i empreses per a poder seguir amb les nostres activitats. Al Telèfon de l’Esperança també necessitem ampliar aquestes ajudes. És per això que estem dissenyant la campanya #jodonoesperança. Són moltes les persones que ens donen el seu suport però en necessitem més. Sumant molts petits esforços aconseguirem que tothom pugui tenir una veu amiga.

 

Sempre hi trobaràs algú

Fes una donació a:

www.telefonoesperanza.com/donar/

 

Versión Castellana

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *