Diferents maneres d'ajudar

Fes-te soci/a


 

Amb una aportació periòdica ens ajudes a fer que el servei del Telèfon de l'Esperança i de la Fundació sempre estigui disponible per a qui ho necessita. El nombre de trucades augmenta cada any i totes les donacions fan possible portar a terme tant la formació del nostre equip de voluntariat com el manteniment de les eines necessàries per atendre les trucades.

Amb la teva col·laboració podrem garantir aquest servei per atendre la soledat, l'angoixa, la por o les situacions crítiques de qui ens truca.

Dia rere dia, les persones truquen buscant algú que redueixi el seu patiment.

Fes un donatiu


 

Garantir el bon funcionament del servei de la Fundació és la nostra missió i qualsevol donació ens ajuda a dur a terme la nostra tasca com també crear nous projectes que assegurin l'accessibilitat per a tothom

 

Donar per Paypal

 

També pots fer arribar la teva donació mitjançant les següents opcions.

DONACIÓ PER BIZUM

  • Selecciona l’opció d’enviar diners al teu Bizum, selecciona l’opció d’enviar diners, escull el Telèfon de l’Esperança o introdueix manualment l’identificador 33444 i l’import que vols donar. En menys de 5 segons rebrem la teva donació i ajudaràs a seguir amb la nostra tasca.

REBUT
DOMICILIAT

  • Si tries aquesta opció, completa el formulari amb les teves dades

XEC O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

  • Pots fer una transferència bancària al compte de la Fundació Ajuda i Esperança, indicant el nom i NIF per a que t’enviem el rebut corresponent i te'l puguis desgravar.
  • La Caixa: ES34 2100 0837 9002 0029 8184
  • Xec barrat a nom de Fundació Ajuda i Esperança, enviat a Av. Portal de l’Àngel 7, 4t, despatx 7 (08002, Barcelona)

 

Si has fet una donació pots sol·licitar el teu certificat de donació per la declaració de la renda completant el formulari

Certificat de donació

 

 

Llegat testamentari


 

Qualsevol aportació compta i és molt important per fer possible la nostra tasca. Incloent a la Fundació Ajuda i Esperança en el teu testament, ajudaràs les persones que viuen situacions crítiques: persones que se senten soles, tenen por, angoixa o pateixen alguna malaltia mental. 

Pots fer que el Telèfon de l’Esperança sigui hereu,  cohereu o legatari del teu patrimoni, tant se val si és gran o petit, qualsevol aportació és benvinguda, sempre. Pots llegar segons els teus desitjos a FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA NIF: R5800402I i domicili a Avda. Portal de l’Angel, 7 4º/Q 08002-BARCELONA.

Contacta amb nosaltres per resoldre dubtes o per ajudar-te en els tràmits legals, sense cap compromís. 

 

Contacta'ns

 

Beneficis fiscals de donacions 2020


 

Aquest 2020 s'ha aprovat un augment en els incentius fiscals de les donacions acollides a la "Llei 49/2002, de 23 de diciembre, de régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos al mecenazgo". La deducció s'incrementa en cinc punts percentuals amb efecte des de l'1 de gener de 2020.

El nou percentatge de deducció és del 80% per a donacions de fins a 150€. Si se sobrepassa aquesta quantitat, el donant es dedueix el 35% de la quantitat excedent. Això vol dir que qui dona 100€ pot deduir-se una quota íntegra de la seva declaració de 80€, per el que l'esforç econòmic real serà tant sols de 20€. Si es donen 200€, el cost real de la seva donació serà de 72,50€ (al restar el 80% de 150€ y el 35% dels 50€ d'excedent). A més, aquest percentatge del 35% sobre l'excedent augmenta al 40% si en els dos períodes impositius immediatament anteriors s’han donat a la mateixa entitat pel mateix import o superior, en cadascun d'ells, al de l'exercici anterior.

 

ENTRE TOTS HO FAREM POSSIBLE

Les donacions i aportacions que rebem ens permeten seguir atenent les persones que truquen en cerca d’ajuda, comprensió i afecte.

Scroll to Top